2013. szeptember 17., kedd

Még ki vágyik filmsztár arcra? Mitesszer kezelése hatékonyan

Mitesszer kezelése megfelelő módon
Minden férfira vár egy másik nő is, és ő okosabb annál, mint hogy a mitesszer kezelése probléma legyen számára.

Szeretnéd felülmúlni a párodra leselkedő konkurenciát? Szeretnél napról napra vonzóbb lenni? Szeretnél ragyogó és egészséges arcbőrt?

Benned is megvan az a plusz, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Képes vagy arra, hogy vonzóbbá tedd megjelenésedet. Ezáltal soha többé nem kell „a másik nő” miatt aggódnod. Szeretnéd ezt egyszerűen és gyorsan elérni?

Mindehhez nem szükséges plasztikai műtét vagy méregdrága kozmetikai eljárás. Mindössze arra van szükség, hogy a mitesszer kezelése hatékony és eredményes legyen hosszú távon is.

A mitesszer kezelése és megelőzése megköveteli a tökéletes arctisztítást. A hagyományos arctisztítás nem teszi lehetővé a pórusok mélyének kitisztítását, amellyel a mitesszer kezelése a lehető leghatékonyabb lehetne. Az i bling elektromos arctisztító segítségével azonban ez könnyedén megoldható.

Mitesszer kezelése és arctisztítás

A mitesszer kezelése ma már lehetséges otthoni körülmények között. Nem szükséges hozzá drága felszerelés vagy rendszeres kezelés a kozmetikusnál. Ebben az esetben a tökéletes tisztaság és a megelőzés egyet jelent a gyönyörű arcbőrrel hosszú távon.

Hogyan lesz tartós a mitesszer kezelése?

Mitesszer kezelése és a tartósan szép arcbőr
A tisztaság fél egészség! Különösen igaz ez akkor, amikor arcbőrünk egészségéről és szépségéről van szó.

Nézzük meg, hogyan alakul ki a mitesszer. A jobb oldali képen keresztmetszetben láthatjuk bőrünket és egy kialakuló pattanást, amelynek a tetején már gyulladás kezd kialakulni. A mitesszer az ezt megelőző állapot, amikor a felszín még csak megkeményedik. A mitesszer kezelése ekkor már több mint időszerű.

A gyulladásnál láthatjuk a pórusok tetejét, alatta pedig láthatjuk, hogy a pórusok mélyén milyen nagy mennyiségű faggyú képes felgyűlni. Amikor ebbe a pangó faggyúba még szennyeződés is kerül, akkor még gyorsabban alakul ki gyulladás.

A mitesszer kezelése sok esetben éppen azért nem hatékony, mert az okot nem kezelik, a pangó faggyút nem távolítják el a pórusok mélyéről.

Mikroszálak

i bling elektromos arctisztító és a mitesszer kezelése
Ma azonban ez már lehetséges, hiszen az i bling elektromos arctisztító mikroszálai képesek behatolni a pórusok mélyére. A mitesszer kezelése folyamán ez óriási előny. A mikroszálak felületi kialakításuk révén nem sértik fel a bőrt sem a felszínen, sem a mélyebb rétegekben. A mitesszer kezelése során csupán a faggyút és a szennyeződést távolítják el a pórusokból.

A mikroszálak elképesztő vékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a mennyiségük. Az i bling elektromos arctisztító fején, amely mindössze néhány centiméter széles, összesen 150 ezer mikroszál található. A mitesszer kezelése most egyedülálló technológiát kapott.

Rezgések

A mikroszálak speciális vékonysága és kialakítása még közel sem lenne elegendő a pórusok tökéletes tisztításához a mitesszer kezelése folyamán vagy megelőzéskor. Ehhez olyan rezgésszám szükséges, amilyenre kezünkkel nem lennénk képesek.

Az i bling elektromos arctisztító 18 ezer rezgést biztosít percenként. Az ultravékony mikroszálak ilyen fokú rezgéssel képesek kiszabadítani a megrekedt faggyút a pórusok mélyéről. Ez a tökéletes megoldás mitesszer kezelése során.

Érzékeny bőrre

i bling arctisztító érzékeny bőrre és mitesszer kezelése
Mitesszer kezelése során olykor problémát okoz az érzékeny bőr ápolása. Mivel egy kezdődő gyulladásról van szó, ezért arcbőrünk ezeken a területeken jóval érzékenyebb, mint normális esetben.

A mitesszer kezelése akkor igazán hatékony, ha nem irritálja tovább az amúgy is érzékeny bőrfelületet.

Az i bling elektromos arctisztító sörteszálai antibakteriálisak és antiallergének. Minden egyes mikroszál grapefruitmag kivonattal van átitatva, amely nyugtatja és természetes módon fertőtleníti a bőrt tisztítás közben. Mitesszer kezelése során ez óriási előnyt jelent. A fej nem hullatja a szálait.

A sörteszálak egyenletesen vannak eloszlatva a fejen, ezáltal a nyomás is egyenletes. Éppen ezért nem okoz sem fájdalmat, sem bőrpírt az arctisztító készülék használata, még mitesszer kezelése után sem.

Takarékos megoldás

Az i bling elektromos arctisztító nemcsak jó megoldás mitesszer kezelése során az arcbőr tisztán tartásához, de nagyon gazdaságos is.

Az arctisztító készülék esetében a fej roppant könnyen cserélhető. Éppen ezért egy családban elegendő egyetlen készüléket beszerezni, valamint annyi pótfejet, ahányan használni szeretnék a készüléket. Így jár kéz a kézben a higiénia (amit a mitesszer kezelése alapvetően megkövetel) és a takarékosság.

Az alábbi képen látható, hogy mennyire egyszerűen cserélhető a fej a készüléken.

i bling arctisztító szerelési képe

Mitesszer kezelése során, illetve bármilyen más típusú bőrgyulladás kezelése esetén is nagyon fontos, hogy semmilyen fertőzést ne vigyünk át a másik ember arcbőrére. Nemcsak a mitesszer kezelése követeli meg ezt az alapvető higiéniát, de bármilyen bőrápolás vagy arctisztítás is. Éppen ezért óriási előny, hogy az i bling elektromos arctisztító, valamint a mikroszálakkal rendelkező fej nincs egybeépítve. Így a fej elhasználódása után nem kell új készüléket beszerezni, mindössze a fejet kell kicserélni.

Akik már használták…

„Az i bling arctisztító készülék használata óta tapasztaltam meg igazán, hogy milyen a bőröm, amikor tényleg tiszta. Az apró bőrhibák hetek alatt eltűntek az arcomról, a tágabb pórusok összehúzódtak, még az apróbb ráncok is eltűntek a szemem környékéről. A sminklemosást már el sem tudnám képzelni a hagyományos módon.” - J. Szilvia, Budapest




„16 éves vagyok, és elég sokat küszködtem az apró pattanásokkal és a mitesszer kezelése sem tartozott a kedvenc elfoglaltságaim közé. Az i bling arctisztító használata már néhány nap után jó hatással volt a bőrömre. Három hete használom a készüléket, ez idő alatt sokkal simábbá és kevésbé zsírossá vált a bőröm, és a tónusa is sokkal egyenletesebb. A smink eltávolítása is sokkal egyszerűbb és gyorsabb ezzel az arctisztító géppel.” - S. Riva, Budapest

Dönts okosan!

Te döntöd el, hogy továbbra is maradsz a hagyományos arctisztításnál, és küzdesz a gondokkal, amit a mitesszer kezelése okoz… VAGY?…

A mitesszer kezelése nem okoz gondot megfelelő arctisztítással

A fentiek során már láthattad, mire képes az i bling elektromos arctisztító, és te mire lehetsz képes a használatával. Ez olyan készülék, amelynek használatával szebb lehet az arcbőröd, mint eddig bármikor.

Ez a neked való készülék és módszer. Megérdemled azt a szépséget és az elismerést, amit ezzel az arctisztító géppel ki tudsz vívni.

Ne feledkezz meg az előnyről, amit a többiekkel szemben most megszerezhetsz!

Rendeld meg most a saját arctisztító készülékedet, és kápráztasd el környezetedet!

A képre kattintva egy perc alatt egyszerűen intézheted a vásárlást, a készülék árát ráérsz átvételkor kifizetni.

Az i bling arctisztító készülékre egy év cseregaranciát biztosítunk.


Változtasd meg szokásaidat, ha a mitesszer kezelése van soron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése